Politică de confidențialitate

Vă respectăm confidențialitatea și ne angajăm să o protejăm prin respectarea acestei politici de confidențialitate („Politica”). Această Politică descrie tipurile de informații pe care le putem colecta de la dumneavoastră sau pe care le puteți furniza („Informații personale”) pe site-ul totulpentruinot.ro („Site” sau „Serviciul”) și oricare dintre produsele și serviciile sale conexe (denumite colectiv „Servicii”), precum și practicile noastre de colectare, utilizare, păstrare, protecție și divulgare a acestor Informații personale. De asemenea, descrie opțiunile pe care le aveți la dispoziție în ceea ce privește utilizarea de către noi a informațiilor dvs. personale și modul în care le puteți accesa și actualiza.

Această Politică este un acord obligatoriu din punct de vedere juridic între dvs. („Utilizator”, „dvs.” sau „dvs.”) și ART OF SWIMMING SRL („ART OF SWIMMING SRL”, „noi”, „noi” sau „al nostru”). În cazul în care încheiați acest acord în numele unei întreprinderi sau al unei alte entități juridice, declarați că aveți autoritatea de a obliga o astfel de entitate la acest acord, caz în care termenii „Utilizator”, „dumneavoastră” sau „dumneavoastră” se vor referi la o astfel de entitate. Dacă nu aveți o astfel de autoritate sau dacă nu sunteți de acord cu termenii acestui acord, nu trebuie să acceptați acest acord și nu puteți accesa și utiliza site-ul web și serviciile. Prin accesarea și utilizarea site-ului web și a serviciilor, recunoașteți că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord să vă supuneți termenilor acestei politici. Această Politică nu se aplică practicilor companiilor pe care nu le deținem sau nu le controlăm și nici persoanelor pe care nu le angajăm sau nu le gestionăm.

Colectarea automată a informațiilor

Atunci când deschideți site-ul web, serverele noastre înregistrează automat informațiile pe care browserul dvs. le trimite. Aceste date pot include informații cum ar fi adresa IP a dispozitivului dumneavoastră, tipul și versiunea browserului, tipul și versiunea sistemului de operare, preferințele lingvistice sau pagina web pe care o vizitați înainte de a ajunge pe Site-ul web și Serviciile, paginile de pe Site-ul web și Serviciile pe care le vizitați, timpul petrecut pe acele pagini, informațiile pe care le căutați pe Site-ul web, orele și datele de acces și alte statistici.

Informațiile colectate în mod automat sunt utilizate doar pentru a identifica eventualele cazuri de abuz și pentru a stabili informații statistice privind utilizarea și traficul pe site-ul web și în cadrul serviciilor. Aceste informații statistice nu sunt agregate în alt mod care să permită identificarea unui anumit utilizator al sistemului.

Colectarea de informații personale

Puteți accesa și utiliza Site-ul web și Serviciile fără a ne spune cine sunteți sau fără a dezvălui orice informații prin care cineva ar putea să vă identifice ca persoană fizică specifică și identificabilă. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați unele dintre caracteristicile oferite pe Site-ul web, vi se poate solicita să furnizați anumite Informații personale (de exemplu, numele și adresa de e-mail).

Primim și stocăm orice informații pe care ni le furnizați cu bună știință atunci când vă creați un cont sau completați orice formular de pe site-ul web. Atunci când sunt solicitate, aceste informații pot include următoarele:

– Detalii ale contului (cum ar fi numele de utilizator, ID-ul unic de utilizator, parola etc.)
– Informații de contact (cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon, etc.)
– Informații personale de bază (cum ar fi numele, țara de reședință, etc.)
– Informații personale sensibile (cum ar fi etnia, convingerile religioase, sănătatea mintală etc.)

Puteți alege să nu ne furnizați informațiile dvs. personale, dar atunci este posibil să nu puteți beneficia de unele dintre caracteristicile de pe site-ul web. Utilizatorii care nu sunt siguri cu privire la ce informații sunt obligatorii sunt invitați să ne contacteze.

Confidențialitatea copiilor

Nu colectăm cu bună știință informații personale de la copii cu vârsta sub 18 ani. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să nu trimiteți nicio Informație personală prin intermediul Site-ului web și al Serviciilor. Dacă aveți motive să credeți că un copil cu vârsta sub 18 ani ne-a furnizat Informații personale prin intermediul Site-ului web și al Serviciilor, vă rugăm să ne contactați pentru a ne solicita să ștergem Informațiile personale ale acelui copil din Serviciile noastre.

Încurajăm părinții și tutorii legali să monitorizeze utilizarea internetului de către copiii lor și să contribuie la aplicarea acestei Politici, instruindu-și copiii să nu furnizeze niciodată Informații personale prin intermediul Site-ului web și al Serviciilor fără permisiunea lor. De asemenea, solicităm tuturor părinților și tutorilor legali care supraveghează îngrijirea copiilor să ia măsurile de precauție necesare pentru a se asigura că copiii lor sunt instruiți să nu furnizeze niciodată Informații personale atunci când sunt online fără permisiunea lor.

Utilizarea și prelucrarea informațiilor colectate

Acționăm în calitate de controlor de date și procesator de date atunci când gestionăm Informațiile personale, cu excepția cazului în care am încheiat un acord de prelucrare a datelor cu dumneavoastră, caz în care dumneavoastră veți fi controlorul de date, iar noi vom fi procesatorul de date.

De asemenea, rolul nostru poate diferi în funcție de situația specifică în care sunt implicate Informațiile personale. Acționăm în calitate de operator de date atunci când vă solicităm să ne transmiteți Informațiile personale care sunt necesare pentru a vă asigura accesul și utilizarea Site-ului și a Serviciilor. În astfel de cazuri, suntem un operator de date deoarece noi determinăm scopurile și mijloacele de prelucrare a Informațiilor personale.

Acționăm în calitate de operator de date în situațiile în care trimiteți Informații personale prin intermediul Site-ului web și al Serviciilor. Nu deținem, nu controlăm și nu luăm decizii cu privire la Informațiile personale transmise, iar aceste Informații personale sunt prelucrate numai în conformitate cu instrucțiunile dumneavoastră. În astfel de cazuri, utilizatorul care furnizează Informațiile personale acționează în calitate de operator de date.

Pentru a vă pune la dispoziție Site-ul web și Serviciile sau pentru a îndeplini o obligație legală, este posibil să avem nevoie să colectăm și să folosim anumite Informații personale. Dacă nu furnizați informațiile pe care le solicităm, este posibil să nu vă putem furniza produsele sau serviciile solicitate. Toate informațiile pe care le colectăm de la dvs. pot fi utilizate în următoarele scopuri:

– Crearea și gestionarea conturilor de utilizator
– Trimiterea de actualizări ale produselor și serviciilor
– Răspundeți la solicitări și oferiți asistență
– Solicitarea de feedback din partea utilizatorilor
– Îmbunătățirea experienței utilizatorului
– Aplică termenii și condițiile și politicile
– Protejarea împotriva abuzurilor și a utilizatorilor rău intenționați
– Răspundeți la solicitări legale și preveniți prejudicii
– Să administrăm și să operăm site-ul web și serviciile

Prelucrarea informațiilor dvs. personale depinde de modul în care interacționați cu Site-ul web și Serviciile, de locul în care vă aflați în lume și dacă se aplică una dintre următoarele: (i) v-ați dat consimțământul pentru unul sau mai multe scopuri specifice; (ii) furnizarea de informații este necesară pentru executarea unui acord cu dvs. și/sau pentru orice obligații precontractuale ale acestuia; (iii) prelucrarea este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care sunteți supus; (iv) prelucrarea este legată de o sarcină care este îndeplinită în interes public sau în exercitarea autorității oficiale cu care suntem investiți; (v) prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de noi sau de o terță parte.

Rețineți că, în conformitate cu anumite legislații, este posibil să ni se permită să prelucrăm informații până când vă opuneți unei astfel de prelucrări prin excludere, fără a fi nevoie să ne bazăm pe consimțământ sau pe oricare dintre celelalte temeiuri juridice. În orice caz, vom fi bucuroși să clarificăm temeiul juridic specific care se aplică prelucrării și, în special, dacă furnizarea de informații cu caracter personal este o cerință legală sau contractuală, sau o cerință necesară pentru încheierea unui contract.

 • Gestionarea informațiilor

Aveți posibilitatea de a șterge anumite Informații personale pe care le avem despre dvs. Informațiile cu caracter personal pe care le puteți șterge se pot schimba pe măsură ce se modifică site-ul web și serviciile. Cu toate acestea, atunci când ștergeți Informațiile personale, putem păstra o copie a Informațiilor personale nerevizuite în evidențele noastre pe durata necesară pentru a ne respecta obligațiile față de afiliații și partenerii noștri și pentru scopurile descrise mai jos. Dacă doriți să vă ștergeți Informațiile personale sau să vă ștergeți definitiv contul, puteți face acest lucru contactându-ne.

 • Dezvăluirea de informații

În funcție de Serviciile solicitate sau după cum este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau pentru a furniza orice Serviciu pe care l-ați solicitat, este posibil să împărtășim informațiile dvs. cu afiliații noștri, companiile contractate și furnizorii de servicii (colectiv, „Furnizorii de servicii”) pe care ne bazăm pentru a vă ajuta în operarea Site-ului și a Serviciilor disponibile pentru dvs. și ale căror politici de confidențialitate sunt în concordanță cu ale noastre sau care sunt de acord să respecte politicile noastre în ceea ce privește Informațiile personale. Nu vom partaja nicio informație de identificare personală cu terțe părți și nu vom partaja nicio informație cu terțe părți neafiliate.

Furnizorii de servicii nu sunt autorizați să utilizeze sau să divulge informațiile dumneavoastră, cu excepția cazului în care este necesar pentru a presta servicii în numele nostru sau pentru a respecta cerințele legale. Furnizorii de servicii primesc informațiile de care au nevoie doar pentru a-și îndeplini funcțiile desemnate, iar noi nu îi autorizăm să utilizeze sau să divulge niciuna dintre informațiile furnizate în scopuri proprii de marketing sau în alte scopuri.

 • Păstrarea informațiilor

Vom păstra și utiliza informațiile dvs. personale pentru perioada necesară pentru a ne respecta obligațiile noastre legale, atât timp cât contul dvs. de utilizator rămâne activ, pentru a aplica acordurile noastre, pentru a rezolva litigiile și cu excepția cazului în care o perioadă de păstrare mai lungă este cerută sau permisă de lege.

Putem utiliza orice date agregate derivate din sau care încorporează Informațiile dvs. personale după ce le actualizați sau le ștergeți, dar nu într-un mod care să vă identifice personal. Odată ce perioada de păstrare expiră, informațiile personale vor fi șterse. Prin urmare, dreptul de acces, dreptul la ștergere, dreptul la rectificare și dreptul la portabilitatea datelor nu pot fi puse în aplicare după expirarea perioadei de păstrare.

 • Cookie-uri

Site-ul și serviciile noastre utilizează „cookie-uri” pentru a vă ajuta să vă personalizați experiența online. Un „cookie” este un fișier text care este plasat pe hard diskul dvs. de către un server de pagini web. Cookie-urile nu pot fi folosite pentru a rula programe sau pentru a livra viruși pe computerul dumneavoastră. Cookie-urile vă sunt atribuite în mod unic și pot fi citite numai de un server web din domeniul care v-a emis cookie-ul.

Este posibil să folosim cookie-uri pentru a colecta, stoca și urmări informații pentru securitate și personalizare, precum și în scopuri statistice. Pentru mai multe informații despre modulele cookie pe care le colectăm și despre scopul acestora, consultați politica noastră privind modulele cookie. Vă rugăm să rețineți că aveți posibilitatea de a accepta sau de a refuza cookie-urile. Majoritatea browserelor web acceptă automat cookie-urile în mod implicit, dar puteți modifica setările browserului dvs. pentru a refuza cookie-urile dacă preferați.

 • Analiza datelor

Site-ul și serviciile noastre pot utiliza instrumente de analiză ale unor terțe părți care folosesc cookie-uri, balize web sau alte tehnologii similare de colectare a informațiilor pentru a colecta informații standard despre activitatea pe internet și despre utilizare. Informațiile colectate sunt utilizate pentru a compila rapoarte statistice privind activitatea utilizatorilor, cum ar fi frecvența cu care aceștia vizitează site-ul și serviciile noastre web, ce pagini vizitează și pentru cât timp etc. Utilizăm informațiile obținute prin aceste instrumente de analiză pentru a monitoriza performanța și a îmbunătăți Site-ul și Serviciile noastre. Nu folosim instrumente de analiză ale terților pentru a urmări sau pentru a colecta informații care să permită identificarea personală a Utilizatorilor noștri și nu vom asocia nicio informație colectată din rapoartele statistice cu niciun Utilizator individual.

 • Semnalele Do Not Track

Unele browsere încorporează o funcție „Do Not Track” care semnalează site-urilor web pe care le vizitați că nu doriți ca activitatea dvs. online să fie urmărită. Urmărirea nu este același lucru cu utilizarea sau colectarea de informații în legătură cu un site web. În aceste scopuri, urmărirea se referă la colectarea de informații de identificare personală de la consumatorii care utilizează sau vizitează un site web sau un serviciu online pe măsură ce se deplasează pe diferite site-uri web în timp. Site-ul web și serviciile nu urmăresc vizitatorii săi în timp și pe site-urile web ale terților. Cu toate acestea, unele site-uri web terțe pot urmări activitățile dumneavoastră de navigare atunci când vă oferă conținut, ceea ce le permite să adapteze ceea ce vă prezintă. Pentru o descriere a protocoalelor Do Not Track pentru browsere și dispozitive mobile sau pentru a afla mai multe despre opțiunile disponibile, vizitați internetcookies.com.

 • Caracteristicile social media

Site-ul și serviciile noastre pot include caracteristici de social media, cum ar fi butoanele Facebook și Twitter, butoanele Share This etc. (denumite colectiv „caracteristici de social media”). Aceste Funcții Social Media pot colecta adresa dumneavoastră IP, ce pagină vizitați pe Site-ul și Serviciile noastre și pot seta un cookie pentru a permite Funcțiilor Social Media să funcționeze corect. Caracteristicile Social Media sunt găzduite fie de către furnizorii lor respectivi, fie direct pe Site-ul și Serviciile noastre. Interacțiunile dvs. cu aceste Funcții de socializare sunt guvernate de politica de confidențialitate a furnizorilor respectivi.

 • Marketing prin e-mail

Oferim buletine electronice la care vă puteți abona în mod voluntar în orice moment. Ne angajăm să păstrăm confidențialitatea adresei dvs. de e-mail și nu vom dezvălui adresa dvs. de e-mail unor terțe părți, cu excepția cazurilor permise în secțiunea privind utilizarea și prelucrarea informațiilor sau în scopul utilizării unui furnizor terț pentru a trimite astfel de e-mailuri. Vom păstra informațiile trimise prin e-mail în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

În conformitate cu Legea CAN-SPAM, toate e-mailurile trimise de noi vor indica în mod clar de la cine provine e-mailul și vor oferi informații clare despre cum să contactați expeditorul. Puteți alege să nu mai primiți buletinul nostru informativ sau e-mailurile de marketing urmând instrucțiunile de dezabonare incluse în aceste e-mailuri sau contactându-ne. Cu toate acestea, veți continua să primiți e-mailuri tranzacționale esențiale.

 • Notificări push

Oferim notificări push la care vă puteți, de asemenea, abona în mod voluntar în orice moment. Pentru a ne asigura că notificările push ajung la dispozitivele corecte, folosim un furnizor terț de notificări push care se bazează pe un token de dispozitiv unic pentru dispozitivul dvs. care este emis de sistemul de operare al dispozitivului dvs. Deși este posibil să accesați o listă de token-uri de dispozitiv, acestea nu vor dezvălui identitatea dvs., ID-ul unic al dispozitivului sau informațiile dvs. de contact către noi sau către furnizorul nostru terț de notificări push. Vom păstra informațiile trimise prin e-mail în conformitate cu legile și reglementările aplicabile. Dacă, în orice moment, doriți să nu mai primiți notificări push, este suficient să ajustați setările dispozitivului dvs. în consecință.

 • Legături către alte resurse

Site-ul și Serviciile conțin linkuri către alte resurse care nu sunt deținute sau controlate de noi. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale acestor alte resurse sau terțe părți. Vă încurajăm să fiți atenți atunci când părăsiți Site-ul web și Serviciile și să citiți declarațiile de confidențialitate ale fiecărei resurse care poate colecta Informații personale.

 • Securitatea informațiilor

Securizăm informațiile pe care le furnizați pe servere de calculator într-un mediu controlat și sigur, protejat împotriva accesului, utilizării sau dezvăluirii neautorizate. Menținem măsuri rezonabile de protecție administrativă, tehnică și fizică în încercarea de a ne proteja împotriva accesului, utilizării, modificării și divulgării neautorizate a informațiilor personale aflate sub controlul și în custodia noastră. Cu toate acestea, nu poate fi garantată nicio transmisie de date pe internet sau în rețele wireless.

Prin urmare, deși ne străduim să protejăm informațiile dvs. personale, recunoașteți că (i) există limitări de securitate și confidențialitate ale internetului care nu pot fi controlate de noi; (ii) securitatea, integritatea și confidențialitatea tuturor informațiilor și datelor schimbate între dvs. și site-ul web și servicii nu pot fi garantate; și (iii) orice astfel de informații și date pot fi vizualizate sau alterate în tranzit de către o terță parte, în ciuda eforturilor depuse.

Deoarece securitatea informațiilor personale depinde în parte de securitatea dispozitivului pe care îl utilizați pentru a comunica cu noi și de securitatea pe care o utilizați pentru a vă proteja acreditările, vă rugăm să luați măsurile adecvate pentru a proteja aceste informații.

 • Încălcarea datelor

În cazul în care luăm cunoștință de faptul că securitatea site-ului web și a serviciilor a fost compromisă sau că informațiile personale ale utilizatorilor au fost dezvăluite unor terțe părți neafiliate ca urmare a unei activități externe, inclusiv, dar fără a se limita la, atacuri de securitate sau fraude, ne rezervăm dreptul de a lua măsurile adecvate în mod rezonabil, inclusiv, dar fără a se limita la, investigații și raportări, precum și notificarea autorităților de aplicare a legii și cooperarea cu acestea. În cazul unei încălcări a securității datelor, vom depune eforturi rezonabile pentru a notifica persoanele afectate, dacă considerăm că există un risc rezonabil de prejudiciere a utilizatorului ca urmare a încălcării sau dacă notificarea este cerută de lege. Atunci când vom face acest lucru, vom posta o notificare pe site-ul web, vă vom trimite un e-mail, vom lua legătura cu dvs. prin telefon, vă vom trimite o scrisoare.

 • Modificări și amendamente

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică sau termenii acesteia în legătură cu Website-ul și Serviciile în orice moment, la discreția noastră. Atunci când o facem, vă vom trimite un e-mail pentru a vă notifica. De asemenea, putem să vă notificăm în alte moduri, la discreția noastră, cum ar fi prin intermediul informațiilor de contact pe care ni le-ați furnizat.

O versiune actualizată a acestei Politici va intra în vigoare imediat după publicarea Politicii revizuite, cu excepția cazului în care se specifică altfel. Continuarea utilizării de către dvs. a Site-ului și a Serviciilor după data intrării în vigoare a Politicii revizuite (sau orice alt act specificat la acel moment) va constitui consimțământul dvs. cu privire la aceste modificări. Cu toate acestea, fără consimțământul dumneavoastră, nu vom utiliza informațiile dvs. personale într-un mod semnificativ diferit de ceea ce a fost declarat în momentul în care au fost colectate informațiile dvs. personale.

 • Acceptarea acestei politici

Recunoașteți că ați citit această politică și că sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acesteia. Prin accesarea și utilizarea site-ului web și a serviciilor și prin transmiterea informațiilor dvs. sunteți de acord să vă supuneți acestei Politici. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestei Politici, nu sunteți autorizat să accesați sau să utilizați Site-ul web și Serviciile. Această politică de confidențialitate a fost creată cu ajutorul WebsitePolicies.com

 • Pentru a ne contacta

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau plângeri cu privire la această Politică, la informațiile pe care le deținem despre dvs. sau dacă doriți să vă exercitați drepturile, vă încurajăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos:

https://totulpentruinot.ro/contact
contact@totulpentruinot.ro
Str. Costache Negri nr. 30, Pitești, judetul Argeș (la intrarea în Bazinul Olimpic Pitești)

Vom încerca să rezolvăm plângerile și litigiile și vom depune toate eforturile rezonabile pentru a onora dorința dvs. de a vă exercita drepturile cât mai repede posibil și, în orice caz, în termenele prevăzute de legile aplicabile privind protecția datelor.

Acest document a fost actualizat ultima dată la data de 11 aprilie 2023

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
AFLĂ MAI MULTE.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare