Termeni și condiții

Site-ul TOTUL PENTRU ÎNOT, numit in continuare totulpentruinot.ro, este proprietatea SC ART OF SWIMMING S.R.L., inregistrata in jud. Arges, str. Octavian Goga, nr.19C/1, Pitești, J03/2181/2009, CUI/CIF: RO 24654762, si va fi numita in continuare ART OF SWIMMING.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ART OF SWIMMING SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

ART OF SWIMMING garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul totulpentruinot.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ART OF SWIMMING, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre totulpentruinot.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru ART OF SWIMMING sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin e-mail a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a ART OF SWIMMING asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului totulpentruinot.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mail-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea ART OF SWIMMING si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ART OF SWIMMING a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului totulpentruinot.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de ART OF SWIMMING pe site-ul totulpentruinot.ro, politica de preturi

ART OF SWIMMING isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul totulpentruinot.ro sunt noi, in momentul livrarii fiind insotite de factura, precum si de un talon de garantie si instructiuni de intretinere, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv, ART OF SWIMMING isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stoc sau  in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate periodic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari ART OF SWIMMING in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In cazul in care un anumit produs (fie ca este vorba de marca, de model sau de alte caracteristici precum marimea si culoarea) nu se mai gaseste pe stoc, dar poate fi adus in urma unei comande ferme, pretul final va fi comunicat cu prilejul unei discutii ulterioare purtate intre consultantii de vanzari ART OF SWIMMING SRL si client, livrarea efectuandu-se dupa acceptarea pretului de catre client.

In cazul in care vor aparea erori de publicare pe site cu privire la pret sau alte caracteristici ale produsului, daca eroarea se sesizeaza de oricare parte inainte de expedierea comenzii, pretul si acceptul de livrare vor fi stabilite printr-o discutie prealabila intre acestea. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

ART OF SWIMMING nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia ART OF SWIMMING SRL de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt pozate in studio si sunt conforme cu produsele care urmeaza sa fie livrate. Datorita numarului mare de produse, in anumite cazuri produsele prezentate si cele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Continutul totulpentruinot.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor si distribuitorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, ART OF SWIMMING SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul totulpentruinot.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii agreati de acestia. ART OF SWIMMING SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul totulpentruinot.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre ART OF SWIMMING la adresa de e-mail office@totulpentruinot.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul ART OF SWIMMING. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. ART OF SWIMMING isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Contul bancar in care se efectueaza plata in avans este: RO68 INGB 0000 9999 0245 6988 – deschis la ING Bank Pitesti, respectiv: RO19 TREZ 0465 069X XX00 7779 – deschis la Trezoreria Pitesti.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid in cel putin 2 zile lucratoare in intervalul orar 10 – 17 (daca sunt exceptii, se trece alt termen). ART OF SWIMMING isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea produselor se face in maxim 48 de ore de la data validarii comenzii. Comenzile de pe magazinul online se inregistreaza non stop ,confirmarea si livrarea efectuindu-se in urmatoarea zi lucratoare in intervalul orar 9 – 17.

Costurile de livrare sunt:

 • GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 300 lei;
 • 19 lei pentru comenzile ce pana in 300 lei.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Daca livrarea nu se poate efectua datorita refuzului sub orice forma a clientului, dupa confirmarea telefonica prealabila a clientului acesta va fi introdus in baza de date a societatii ART OF SWIMMING si nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic totulpentruinot.ro

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea AVB-ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

ART OF SWIMMING SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ART OF SWIMMING SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ART OF SWIMMING SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ART OF SWIMMING SRL de la acest client.

5. Garantia produselor

La solicitarea garantiei, este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente , copie de pe factura fiscala si talonul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia comerciala este de 30 zile de la data achizitionarii produselor cu obligativitatea de a pastra factura de achizitie, respectiv instructiunile de utilizare primite in momentul achizitiei. Drepturile consumatorului sunt respectate in conformitate cu Legea 449/2003 , O.G. 21/1992 si cu Legea 296/2004. Prin garantia acordata nu sunt afectate drepturile consumatorului prevazute de legislatia in vigoare.

Cumpărătorului i se garantează că, în cazul defectării în condiţii normale de utilizare, pe durata perioadei de garanţie, produsul va fi reparat gratuit sau va fi înlocuit. Următoarele situaţii duc la scoaterea produselor din garanţie: intervenţii sau reparaţii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de către cumpărător a instrucţiunilor de utilizare şi întreţinere primite o dată cu produsul, purtarea necorespunzatoare sau a marimilor nepotrivite.

Expedierea lui la furnizor se va face pe cheltuiala cumpărătorului. Daca S.C. ART OF SWIMMING S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 14 de zile de la data returnarii.

6. Dreptul de returnare a produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare, conform Ordonantei 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor).

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul ART OF SWIMMING sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

SC ART OF SWIMMING SRL nu va accepta primirea coletelor trimise cu ramburs. Adresa de destinatie pentru coletele retur este : Str. Costache Negri nr. 30, Pitești, județul Argeș

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. ART OF SWIMMING SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, intinderi prin purtare sau agatare etc.

**Extras din Ord. 130/200. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta – contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Din motive de igiena, lenjeria intima, slipii, boxerii, jammerii, costumele de baie si de competitie nu se pot returna.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul totulpentruinot.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul totulpentruinot.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. ART OF SWIMMING isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

ART OF SWIMMING nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii ART OF SWIMMING si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul totulpentruinot.ro este gazduit de serverele unei terte firme. ART OF SWIMMING nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate.

ART OF SWIMMING nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului totulpentruinot.ro.

ART OF SWIMMING nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul totulpentruinot.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului totulpentruinot.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare.

ART OF SWIMMING detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului totulpentruinot.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective.

Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului totulpentruinot.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, ART OF SWIMMING nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

ART OF SWIMMING isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca ART OF SWIMMING are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
AFLĂ MAI MULTE.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare